Binnen 8 weken een 100% customized website die 1:1 jouw persoonlijkheid weerspiegelt

Binnen 8 weken een 100% customized website die 1:1 jouw persoonlijkheid weerspiegelt

Klinken deze struggles bekend?

Maar stel je voor dat...

Wij zijn een match als:

Je er 100% klaar voor bent om jezelf te laten zien.

Je inziet dat een uniek webdesign dat 1:1 jouw persoonlijkheid weerspiegelt jou omzet gaat opleveren, omdat je je hiermee onderscheid van je concurrentie.

Je een website wil waar alles tot in de puntjes klopt, met veel gevoel voor smaak, ruimte, kleuren en persoonlijke details.

Je bereidt bent om te investeren. Als je nu investeert heb je een toekomstproof website die met je business mee kan groeien.

Wij zijn een match als:

Je er 100% klaar voor bent om jezelf te laten zien.

Je inziet dat een uniek webdesign dat 1:1 jouw persoonlijkheid weerspiegelt jou omzet gaat opleveren, omdat je je hiermee onderscheid van je concurrentie.

Je een website wil waar alles tot in de puntjes klopt, met veel gevoel voor smaak, ruimte, kleuren en persoonlijke details.

Je bereidt bent om te investeren. Als je nu investeert heb je een toekomstproof website die met je business mee kan groeien.

Aan het einde van onze samenwerking heb je:

Krijg een oog-verblindende website in 5 stappen:

01 WEBSITE KICK-OFF
02 BRAND & HOMEPAGE DESIGN
03 WEBSITE DESIGN
04 WEBSITE BOUWEN
05 ONTHULLING WEBSITE

Het website pakket:

Deze dames gingen je al voor:

VITALITEITSCOACH
Isabel Voet

“Hoe kan een ‘vreemde’ nu een websitedesign maken die helemaal mij is!?” Ik wist niet of iemand dat wel kon. 

Maar je raakte gelijk de juiste snaar. Ik was helemaal bleu en jij zorgde ervoor dat ik niet hoefde te zwemmen. Jij hebt ervoor gezorgd dat alles klopt: bij mij, bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Superknap hoe jij de vertaling van mij als persoon naar kleuren, logo, visitekaartje websitedesign hebt gemaakt. Ik hoor van zoveel mensen dat ze de site zo prachtig vinden en dat het 1:1 klopt met wie ik ben wat ik in het echt uitstraal. Die vertaling heb jij gemaakt! Chapeau!

PERFECTIONISME COACH
Maunga coaching

“Mijn website straalt precies uit wie ik ben: positief, enthusiast en dicht bij mezelf.” 

Jij bent zoveel meer dan een designer. Je marketing skills neem je mee in al je adviezen. Je hebt me volledig aan de hand meegenomen, welke stappen er genomen moesten worden, wat je van mij verwachtte en wanneer… En er was altijd ruimte voor feedback. Dat voelde heel prettig.

Ik heb het vertrouwen dat als klanten naar mijn website gaan ze het gevoel krijgen mij al een beetje te leren kennen. Een eerste warme kennismaking.

Afslank coach
Mind ur body

“Ik heb bewust voor jou gekozen, omdat je NIET werkt met standaard templates.”

Zelf mijn website en logo maken was geen optie. Ik wist dat het me veel hoofdpijn zou opleveren + ik weet zeker dat mijn website dan nog lang niet live was geweest, haha.

Wat ik fijn vond tijdens onze samenwerking is dat je je altijd probeerde te verplaatsen in mij. Ik had het gevoel dat je me serieus nam.

Ik ben echt heel trots op m’n look & feel! Mijn website en logo zijn onwijs mooi vormgegeven: rustig, helder, duidelijk en warm. Het geeft me echt zelfvertrouwen in mijn verkoopproces.

Plan hier jouw adviesgesprek

en kick-start jouw coaching business!

Veelgestelde vragen

Werk je alleen met coaches?

Ik heb een zwak voor coaches en focus me 9 van de 10 keer op mijn niche. Maar… ik maak zeker uitzonderingen ;-). Meest belangrijke vind ik dat ik een match heb met de persoon waar ik mee samenwerk + dat ik achter haar producten/diensten sta.

Kan je ook mijn logo ontwerpen? En mijn e-book?

Jazeker! Ik ben grafisch ontwerper dus alles waar een design aan te pas komt kan ik voor je ontwerpen ;-). Denk b.v. aan je E-book, Logo, Social Media Templates, advertenties, visitekaartje, e-mailondertekening, etc.

Help je me ook bij de content? En kan je me begeleiden met de fotografie en opstellen van legal documenten?

Voor hosting, fotografie, het opstellen van je legal documenten, inrichten van je e-mailmarketingsoftware en/of hulp bij het schrijven van je content heb ik een aantal partners waar ik al jaren fijn mee samenwerk en die ik graag met je deel. Ik zeg altijd “schoenmaker blijf bij je leest” dus besteed dit liever uit aan de experts ;-).

Met welk platform bouw je m’n website?

Ik bouw al m’n websites met WordPress. WordPress is super veelzijdig en door de juiste tools heel gebruiksvriendelijk.

Kan ik zelf ook dingen aanpassen?

Jazeker! Na de lancering van je website krijg je van mij volledige toegang tot je website + een korte training. Als je wilt kan je dus zelf aanpassingen maken.

Help je me met mijn content?

Alle content moet gereed zijn voor onze project startdatum. Ik ben geen copywriter, maar kan je wel in contact brengen met een aantal professionele copywriters. Wil je hulp? Stuur me een e-mail of appje en ik zet je de contactgegevens door.

Wat moet ik af hebben voordat we gaan beginnen?

Het meest belangrijke wat je nodig hebt is een flinke dosis enthousiasme :-). Daarnaast vraag ik je zodra we aan de slag  toegang tot bepaalde accounts, wil ik dat je de final content met me deelt van je website en alle high res foto’s.

Hoe snel kunnen we starten?

Momenteel ben ik 1-2 maanden vooruit geboekt. Wil je weten wanneer er een gaatje is? Neem contact met me op.

Hoe weet ik of wij een match zijn?

Intuïtie! Meeste van mijn klanten weten dat ik de aangewezen designer ben voor hun website

Heb je andere vragen? Stuur me een mail op hi@redvibesdesign.com of app me op 06 242 151 98 zodat we samen aan de slag kunnen met jouw droomwebsite.

Plan hier jouw adviesgesprek en leg het juiste fundament voor jouw coaching business!