FEMALE LEADERSHIP MENTOR
Floor Keereweer

Ik kan me nog goed herinneren dat Annet en ik elkaar spraken.

“Annet, kan je mijn website zo snel mogelijk op under construction zetten? Ik wil ‘m weg, dit ben ik niet meer.

Ik had mijn website goed en wel een half jaar in de lucht, maar wilde ‘m zo snel mogelijk offline halen…
Toen ik in 2019 net begon met ondernemen was ik van alles aan het uitproberen. 
Ik maakte ietwat veilige keuzes en ging nog niet echt staan voor wie ik was…  Maar als ondernemer groei je supersnel! Binnen een half jaar was ik niet alleen gegroeid qua omzet… Maar ook op het gebied van mindset en zelfvertrouwen.
Maar ja, mijn website… “Ga ik echt weer investeren!?” Ik vond het nogal een beslissing, maar als ik eerlijk was: Dit was Floor niet meer. Elke keer als ik naar mijn website keek frustreerde het me. Ik frustreerde en irriteerde me er aan…

Met mijn website wil ik laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik doe… Een website waarmee ik een bepaald type klanten aantrek, moeiteloos.. Want daar geloof ik in! Dus ik nam de stap. En nam afscheid van de oude Floor.

Ik heb nu een website die 100% uitstraalt wie ik ben. En dat ging moeiteloos. Annet geeft ontzettend veel. Ze voert niet alleen maar uit, maar denkt echt mee. Ze is eerlijk, kritisch en vol passie voor haar werk.

Mijn website klopt nu helemaal! Hij straalt m’n zachte, zakelijke / krachtige én vrouwelijke kant uit. Veel volwassener. Ik ben echt heel trots!

VITALITEITSCOACH
Isabel Voet

 “Hoe kan een ‘vreemde’ nu een websitedesign maken die helemaal mij is!?”

Ik wist niet of iemand dat wel kon.

Ik had zelf al geen idee hoe mijn kleuren, logo, visitekaartje en website eruit moesten komen te zien… Een tekst online zetten kan iedereen. Maar een websitedesign die echt mij neer zet zoals ik ook in het echt ben! Dat is heel wat anders.

Maar je raakte gelijk de juiste snaar. Het gevoel klopte gewoon.

Ik was helemaal bleu en jij zorgde ervoor dat ik niet hoefde te zwemmen. Je gaf me houvast en overzicht. Vanaf dag 1 stelde je de juiste vragen en had je een kritische blik. En met je marketingachtergrond hield je me scherp.

Jij hebt ervoor gezorgd dat alles klopt: bij mij, bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Superknap hoe jij de vertaling van mij als persoon, terwijl je me nog nooit hebt gezien in real-life, naar kleuren, logo, visitekaartje websitedesign hebt gemaakt. Ik hoor van zoveel mensen dat ze de site zo prachtig vinden en dat het 1:1 klopt met wie ik ben wat ik in het echt uitstraal. Die vertaling heb jij gemaakt! Chapeau!

Voeding & Mindset coach
Lieke de bever

Die mooie website die ik altijd bij anderen zag is nu gewoon van mezelf!

Elke keer als ik naar mijn website ging kreeg ik een vreemd gevoel…  Dan wilde ik iets aanpassen, maar vond de hele pagina eigenlijk al niks en voelde ik de energie volledig uit me stromen. Ik was er al een tijdje niet blij mee.

Mijn website stond niet in lijn met hoe ik mijzelf en mijn bedrijf wilde presenteren. Hij was visueel niet sterk en voelde onprofessioneel! De kleuren pasten niet bij mij, lettergroottes verschilden, er werden verschillende afstanden gebruikt… Het was onnauwkeurig en heel rommelig. Terwijl ik houd van strak en clean.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik een bericht van jou voorbij zag komen op LinkedIn waarin je 5 ondernemers selecteerde die 5 tips zouden krijgen!
Zo, daar kwam me toch een waslijst aan tips uit… En nadat ik een bezoekje aan je website had gedaan en zag dat die zo mooi in lijn was qua kleuren en vormgeving, wist ik het zeker. “Die tips, die mag je zelf gaan doorvoeren.”

En dat heb je gedaan. Plus meer.

Je begreep me. Je had heel duidelijk door wat ik mooi vond en we hebben weinig aanpassingen hoeven doen. En je hebt veel meer geleverd dan wat ik voor mogelijk had kunnen houden. Je was flexibel, paste altijd gelijk dingen aan en reageerde snel. Ik had echt het gevoel dat jij het net zo belangrijk vond als ik dat er een mooi resultaat werd neergezet. Dat heb ik niet met iedereen waarmee ik samenwerk.

En ik ben super blij! Mijn website is helemaal in lijn met wat ik wil uitstralen. Elke keer als ik nu naar mijn website kijk vind ik het cool dat dit gewoon mijn website is!

Bij anderen zie je altijd mooiere dingen dan bij jezelf, maar nu niet!
Die ‘andere’ website is gewoon van mij!

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen! Geen grap.
Ik heb een supergoede ervaring in de manier waarop we hebben samengewerkt + het resultaat. Iedereen die een website nodig heeft en ook wilt dat die mooi is zeg ik ‘oh Annet moet je hebben, die is top’.

Vitaliteits- & Leefstijl Coach
Martine Sturm

Het enthousiasme van Isabel Voet en het resultaat van haar website deed mij meteen besluiten om ook jou te benaderen voor het ontwerpen van mijn website, logo en visitekaartje. En ik heb daar echt geen moment spijt van gehad.

Vanaf onze eerste kennismaking klikte het meteen al. Je bent een leuke kordate vrouw en je straalt enorm veel kracht en passie uit en daar houd ik van! We hebben elkaar nog nooit in ” real life” gezien en toch voelt dat absoluut niet zo. Het contact was goed en je hebt bovenal heel goed aangevoeld wat bij mij past. Mijn website dat ben ik. Dat is ook wat ik van velen als feedback terugkrijg en dat heb ik echt aan jou te danken!

En eerlijk gezegd ben ik al begonnen met jou aan te raden bij mijn ondernemende vriendinnen. Dat gaat heel gemakkelijk want je bent echt een topper als mens en een topper in je vak! Wat wil je nog meer?

Perfectionisme coach
Maunga coaching

Mijn website straalt precies uit wie ik ben. Je leert mij echt al een beetje kennen.

Voor het ontwerpen van mijn website en branding was ik op zoek naar een designer die mijn persoonlijkheid kon vertalen naar een design. Nu heb ik veel mensen in mijn netwerk die websites maken. Maar ik had niet het vertrouwen dat zij diegene waren die een website en branding konden neerzetten die helemaal mij was.

Annet en ik kennen elkaar al een tijdje en hebben altijd een goede klik. Toen ik mij inschreef bij de kvk was voor mij duidelijk wie mijn website ging maken. Ik was ervan overtuigd dat jij dat moest zijn. Door onze klik, maar ook je portfolio. Ik had echt vertrouwen dat als jij dit zou doen, het goed zou komen.

En één ding is zeker:
Jij bent zoveel meer dan een designer.

Je marketing skills neem je mee in al je adviezen. Je hebt me volledig aan de hand meegenomen, welke stappen er genomen moesten worden, wat je van mij verwachtte en wanneer… En er was altijd ruimte voor feedback. Zag ik iets nog niet helemaal voor me? Dan kon ik je dat met gemak teruggeven, dat voelde heel prettig.

En laten we je eerlijkheid niet vergeten 😉.

Je durft eerlijke feedback te geven en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Die duidelijkheid was zo fijn!

Ik voelde de website stapje voor stapje al meer mij worden.

Mijn website straalt precies uit wie ik ben: positief, enthousiast en dicht bij mezelf. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat klanten het gevoel krijgen dat ze mij al een beetje leren kennen. Een eerste warme kennismaking.

Afslank coach
Mind UR body

Ik heb bewust voor jou gekozen, omdat je NIET werkt met standaard templates.

De keuze voor een Designer vond ik echt een uitdaging. Ik ben best wel kritisch dus waar deed ik nu goed aan? En kan iemand wel echt waarmaken wat ik voor ogen heb?

Zelf mijn website en logo maken was geen optie voor me. Ik wist dat het me veel hoofdpijn zou opleveren + het is gewoonweg mijn specialisme niet. En ik weet zeker dat mijn website dan nog lang niet live was geweest, haha.

Wat ik fijn vond is dat je je altijd probeerde te verplaatsen in mij. Ik had het gevoel dat je me serieus nam. Maar je hebt ook duidelijk grenzen aangegeven, dat was soms ook nodig om keuzes te maken. Duidelijkheid, op het juiste moment.

En ik ben echt trots! Mijn look & feel is heel tof geworden. Onwijs mooi vormgegeven: rustig, helder, duidelijk en warm.

Toen ik nog geen website had, hield het me tegen om te verkopen. Het kwam een beetje kneuterig over dat ik nog geen website had. En nu “Kijk maar op mijn website”! Ik weet dat als ik klanten daarnaar doorverwijs het goed komt. Het is echt wie ik ben en ziet er professioneel uit. Geen halfbakken werk!

We hebben een hele stevige stijl neergezet. Alles klopt! En het geeft me zelfvertrouwen tijdens mijn verkoopproces.

WEDDING COACH
THESSA LATUPEIRISSA

Mijn oude website en look & feel waren gebaseerd op wat er van mij werd verwacht.

Maar het was niet ‘Thessa’.
Het had een hard en zakelijk randje.
En daar wilde ik vanaf.

Ik weet nog goed toen we onze kennismaking hadden. Ik was aan het werk en liep even naar buiten om een rondje te lopen. Uiteindelijk heb ik een uur rondjes gelopen. Alsof we elkaar al jaren kenden.

En in een samenwerking wil ik die chemie voelen, die klik. En ook al had ik nog geen design van je gezien, het gevoel was gelijk goed.

Plus ik vond het heel fijn dat ik alles bij één persoon kon neerleggen. Mijn logo, kleurenpalet, social media templates en websiteontwerp.

En mijn intuïtie klopte…
Vanaf dag 1 was het spot on. Alles wat je maakt vind ik helemaal leuk! We vullen elkaar aan. Ik vanuit mijn wensen en jij vanuit je expertise.

Mijn website en logo voelen echt als een 3.0. Dit ben ik helemaal. In een nieuw jasje. En ik ben dicht bij mezelf gebleven. Het voelt heel eigen.

“Dit ben ik.”

Je bent een topper!

Interim Personal & Executive Assistant
EFFECTIVE ASSITANCE

Mijn website was toe aan een vernieuwing en ik wilde naast de juiste teksten en foto’s een website met de juiste uitstraling. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Annet van Red Vibes Design. 

Annet weet waar ze het over heeft, denkt met je mee, vraagt de juiste informatie bij je op en geeft goede adviezen, voordat ze aan de slag gaat. Annet is bereikbaar, reageert snel en komt de afspraken na. De uitstraling en de reacties die ik heb ontvangen o.a. via een LinkedIn post spreken voor zich. 

De website is zoals ik zou willen, de kleuren zijn passend en alle koppelingen werken goed. Daarbij krijg je nog 30 dagen support achteraf. 

Dank je wel Annet en ik raad Red Vibes Design zeker aan!