BUSINESS COACH
Tineke Zwart

Ik had al wel eens over Annet gehoord via klanten van mij (ik ben business coach), maar zelf nog nooit actie genomen om met haar te werken. Totdat ze op een gegeven moment een super leuke video van zichzelf stuurde en voorstelde om eens kennis te maken.

Tot dat punt had ik nog nooit serieus iets met mijn website gedaan. Ik had een prima website – die ook zorgde voor voldoende leads en klanten – maar mooi is anders.

Toen Annet contact met me opnam had ik net door 2 merkspecialisten een nieuwe huisstijl laten maken. Ik zat toen al met m’n handen in het haar en dacht: Hoe ga ik dit in godsnaam doorvoeren op m’n website?

En toen was daar Annet. Ze vertaalde mijn nieuwe huisstijl naar een prachtige website. Ik had zelfs geen feedback. Ze voelde me perfect aan en is daarnaast ook gewoon een super leuk mens.

Ze werkt heel professioneel, doet hele goede follow-ups als je afspraken met elkaar maakt, werkt super snel en communiceert heel prettig.

Ik had al wel eens met websitebouwers gewerkt (waar ik ook heel tevreden over ben) maar Annet neemt het bouwen van websites en de hele communicatie daarom heen wel echt naar een next level.

Ik voelde dat ook direct in ons eerste gesprek en dat vind ik super belangrijk. Ik moet niet alleen vertrouwen hebben in iemands werk, maar ook een klik voelen van mens tot mens.

Voor het eerst kijk ik elke dag naar mijn website omdat ik er echt trots op ben. Ik schaam me er nu zelfs bijna voor dat ik hier niet eerder zoveel tijd, liefde en aandacht aan heb besteed. Een goede en mooie website is zo belangrijk voor elke ondernemer.

Tot slot: Wat ik super fijn vind aan Annet is dat ze niet alleen kijkt naar hoe je website er mooi uit kan zien, maar ze kijkt ook vooral naar: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je website het maximale aantal leads en klanten oplevert?

Kortom: Gun jezelf Annet en een website van Annet. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Integraal Talent Management I Teamontwikkeling I Talentanalyse
Christel I talentvibes

Annet heeft mij door het hele proces, stap voor stap, geholpen mijn brand neer te zetten. Dus niet alleen een website, maar een totaalconcept voor mijn bedrijf. Dat de resultaten mooi zouden worden had ik verwacht, maar dat ze zo goed is en spot on mijn visie wist te vertalen naar uitstraling, kleuren en stijl dat was echt fenomenaal. Ik ben dolgelukkig met het resultaat.

Ik kan Annet je van harte aanbevelen als je echt serieus werk wilt maken van je bedrijf. Een website is in deze tijd zoveel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en je brand is de basis waarop je klanten keuzes maken.

Interieurontwerpster
Kim van Tol
De afgelopen tijd heb ik veel energie gestoken in persoonlijke ontwikkeling en de groei van mijn bedrijf.

Hierdoor was ik mijn vorige website ontgroeid en wilde ik graag een site die past bij de ondernemer die ik nu ben.

Omdat ik had gezien wat Annet al eerder had gemaakt, wist ik dat zij de juiste persoon for the job zou zijn. En dat heeft ze meer dan waar gemaakt.

Mijn huisstijl had net een upgrade gekregen en met die nieuwe elementen heeft Annet mijn prachtig nieuwe website gemaakt. (www.kimvantol.nl)

Het past helemaal bij wat ik wil uitstralen. Dat heeft Annet heel goed aangevoeld.
Ook de samenwerking was heel prettig. Heel overzichtelijk en duidelijk wat ze van mij verwacht en wat en wanneer ik iets van haar kan verwachten. Door deze efficiëntie was mijn site ook in no-time klaar. Daarnaast is Annet ook gewoon een heel leuk mens om mee samen te werken. Ik kan Annet dan ook zeker aanraden als je je business naar een hoger plan wilt tillen en een website wilt die helemaal past bij wat jij nodig hebt.
Funnel expert
Mylène Bouwman I Wolves & Rebels

Ik kan zelf prima een website ontwerpen, maar deze keer zocht ik iets wat volledig aansloot op mijn nieuwe huisstijl en had ik zelf geen zin om uren te besteden aan mijn nieuwe website.

Ik kwam Annet online tegen en haar stijl sprak me aan. Ik wist dat zij iets voor me kon vormgeven wat ik niet ‘net zo goed’ zelf had kunnen maken.

En bovendien was het ook ideaal dat Annet daarnaast ook andere templates voor mij kon maken, in dezelfde stijl als de website. Dus ja, ik ben heel tevreden!

integraal vitaliteitscoach
Simone lans

Ik werkte al een paar maanden als ondernemer, maar een website en logo ontbraken nog. Na wat speurwerk en tips van andere vrouwelijke ondernemers met Annet van start gegaan.

Het eerste ontwerp voor de site was direct raak. De kleur en look en feel klopten gewoon. Heel knap hoe Annet dit uit slecht 1 gesprek gehaald heeft! Het hele traject verliep heel vlotjes. We hebben geen oponthoud of vertraging gehad. Het zelfde geldt eigenlijk voor het logo ontwerp.

Er staat nu een prachtige website en huisstijl waar ik mijn potentiële klanten met trots heel graag naar doorverwijs.

Annet is een bevlogen en enthousiaste ondernemer.

Ik raad haar zeker aan!
Voeding & Mindset coach
Lieke de bever

Nadat ik mijn eerste website al door Annet had laten bouwen wist ik één ding zeker: voor mijn tweede website moest ik ook bij Annet zijn.

Mijn eerdere ervaring met Annet was namelijk al fantastisch. Niet alleen werkt Annet snel, heeft ze een super fijne en open communicatie, bovenal is ze als geen ander in staat om ideeën van een moodboard te vertalen naar een uniek design en fantastische branding elementen.

Mijn website straalt nu helemaal de juiste look & feel uit en ik voel me 100% blij en trots om deze website aan de wereld te mogen laten zien.

Voor mijn bedrijf is dat cruciaal aangezien alles tegenwoordig online gebeurt en een eerste indruk van de look & feel key is om een klant aan je te kunnen binnen.

Ik raad het iedereen aan om met Annet te werken als jij ook een unieke en krachtige website neer wilt zetten waarmee resultaat gegarandeerd wordt en jij volledig ontzorgd bent. 

Perfectionisme coach
Maunga coaching

Mijn website straalt precies uit wie ik ben. Je leert mij echt al een beetje kennen.

Voor het ontwerpen van mijn website en branding was ik op zoek naar een designer die mijn persoonlijkheid kon vertalen naar een design. Nu heb ik veel mensen in mijn netwerk die websites maken. Maar ik had niet het vertrouwen dat zij diegene waren die een website en branding konden neerzetten die helemaal mij was.

Annet en ik kennen elkaar al een tijdje en hebben altijd een goede klik. Toen ik mij inschreef bij de kvk was voor mij duidelijk wie mijn website ging maken. Ik was ervan overtuigd dat jij dat moest zijn. Door onze klik, maar ook je portfolio. Ik had echt vertrouwen dat als jij dit zou doen, het goed zou komen.

En één ding is zeker:
Jij bent zoveel meer dan een designer.

Je marketing skills neem je mee in al je adviezen. Je hebt me volledig aan de hand meegenomen, welke stappen er genomen moesten worden, wat je van mij verwachtte en wanneer… En er was altijd ruimte voor feedback. Zag ik iets nog niet helemaal voor me? Dan kon ik je dat met gemak teruggeven, dat voelde heel prettig.

En laten we je eerlijkheid niet vergeten 😉.

Je durft eerlijke feedback te geven en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Die duidelijkheid was zo fijn!

Ik voelde de website stapje voor stapje al meer mij worden.

Mijn website straalt precies uit wie ik ben: positief, enthousiast en dicht bij mezelf. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat klanten het gevoel krijgen dat ze mij al een beetje leren kennen. Een eerste warme kennismaking.

Interim Personal & Executive Assistant
EFFECTIVE ASSITANCE

Mijn website was toe aan een vernieuwing en ik wilde naast de juiste teksten en foto’s een website met de juiste uitstraling. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Annet van Red Vibes Design. 

Annet weet waar ze het over heeft, denkt met je mee, vraagt de juiste informatie bij je op en geeft goede adviezen, voordat ze aan de slag gaat. Annet is bereikbaar, reageert snel en komt de afspraken na. De uitstraling en de reacties die ik heb ontvangen o.a. via een LinkedIn post spreken voor zich. 

De website is zoals ik zou willen, de kleuren zijn passend en alle koppelingen werken goed. Daarbij krijg je nog 30 dagen support achteraf. 

Dank je wel Annet en ik raad Red Vibes Design zeker aan!

VITALITEITSCOACH
Isabel Voet

 “Hoe kan een ‘vreemde’ nu een websitedesign maken die helemaal mij is!?”

Ik wist niet of iemand dat wel kon.

Ik had zelf al geen idee hoe mijn kleuren, logo, visitekaartje en website eruit moesten komen te zien… Een tekst online zetten kan iedereen. Maar een websitedesign die echt mij neer zet zoals ik ook in het echt ben! Dat is heel wat anders.

Maar je raakte gelijk de juiste snaar. Het gevoel klopte gewoon.

Ik was helemaal bleu en jij zorgde ervoor dat ik niet hoefde te zwemmen. Je gaf me houvast en overzicht. Vanaf dag 1 stelde je de juiste vragen en had je een kritische blik. En met je marketingachtergrond hield je me scherp.

Jij hebt ervoor gezorgd dat alles klopt: bij mij, bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Superknap hoe jij de vertaling van mij als persoon, terwijl je me nog nooit hebt gezien in real-life, naar kleuren, logo, visitekaartje websitedesign hebt gemaakt. Ik hoor van zoveel mensen dat ze de site zo prachtig vinden en dat het 1:1 klopt met wie ik ben wat ik in het echt uitstraal. Die vertaling heb jij gemaakt! Chapeau!

Business Coach Huidklinieken en Beauty salons
Janneke Ananias

Ik heb een prachtige website die niemand kan copy-pasten.

Wat ik het aller, allerfijnste vond aan de samenwerking met Annet is dat zij leiderschap toont.

Deze vrouw ‘draagt’ je door het proces heen. Bij een nieuwe website bouwen komt zo enorm veel bij kijken. Binnen 8 weken stond ALLES!

Dankjewel Annet!
Je bent van onschatbare waarde!

Feminine Power Mentor
Evi Lambrechts

Ik had al wel eens over Annet gehoord via klanten van mij (ik ben business coach), maar zelf nog nooit actie genomen omA

Wauw! Wat een kanjer en expert in haar vakgebied is Annet. 

Gelijk vanaf het eerste design zat ze er ‘boenk op’.

Na een jaar ondernemen voelde ik dat ik klaar was voor mijn website. En wat ben ik blij en dankbaar dat Annet hierbij aan mijn zijde stond.

Ze wist als geen ander alles wat ik zelf uitstraal, de boodschap die ik wil uitdragen en gewoon wie ik ben vast te leggen in een prachtig, elegant, krachtig en tijdloos design.

On top of that is Annet zelf een geweldige, enthousiaste, meedenkende en flexibele vrouw. Heerlijk om mee samen te werken.

Ik zou niet twijfelen…. 😉 gewoon doen!

met haar te werken. Totdat ze op een gegeven moment een super leuke video van zichzelf stuurde en voorstelde om eens kennis te maken.

Tot dat punt had ik nog nooit serieus iets met mijn website gedaan. Ik had een prima website – die ook zorgde voor voldoende leads en klanten – maar mooi is anders.

Toen Annet contact met me opnam had ik net door 2 merkspecialisten een nieuwe huisstijl laten maken. Ik zat toen al met m’n handen in het haar en dacht: Hoe ga ik dit in godsnaam doorvoeren op m’n website?

En toen was daar Annet. Ze vertaalde mijn nieuwe huisstijl naar een prachtige website. Ik had zelfs geen feedback. Ze voelde me perfect aan en is daarnaast ook gewoon een super leuk mens.

Ze werkt heel professioneel, doet hele goede follow-ups als je afspraken met elkaar maakt, werkt super snel en communiceert heel prettig.

Ik had al wel eens met websitebouwers gewerkt (waar ik ook heel tevreden over ben) maar Annet neemt het bouwen van websites en de hele communicatie daarom heen wel echt naar een next level.

Ik voelde dat ook direct in ons eerste gesprek en dat vind ik super belangrijk. Ik moet niet alleen vertrouwen hebben in iemands werk, maar ook een klik voelen van mens tot mens.

Voor het eerst kijk ik elke dag naar mijn website omdat ik er echt trots op ben. Ik schaam me er nu zelfs bijna voor dat ik hier niet eerder zoveel tijd, liefde en aandacht aan heb besteed. Een goede en mooie website is zo belangrijk voor elke ondernemer.

Tot slot: Wat ik super fijn vind aan Annet is dat ze niet alleen kijkt naar hoe je website er mooi uit kan zien, maar ze kijkt ook vooral naar: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je website het maximale aantal leads en klanten oplevert?

Kortom: Gun jezelf Annet en een website van Annet. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Groeistrateeg
Josiene Borgers I Winning Impact

Mijn business begon een dusdanige vorm te krijgen dat ik een look&feel wilde die helemaal past bij mijn bedrijf Winning Impact. En dat is meer dan gelukt! Professioneel, uniek en helemaal mij.

Annet is snel, professioneel en werkt planmatig zodat je precies weet wanneer je wat moet aanleveren. Ondanks de planning blijft ze flexibel waardoor het echt een feestje is om aan je nieuwe website te werken. 

Heel kundig hoe ze precies wist wat bij mij pastte.

Ik beveel Annet van harte aan!

Branding- & Contentstrateeg
Anne de Vlaam

Ik was op zoek naar een websitebouwer die alles voor me uit handen nam. Van het technische ‘gedoe’ tot aan een passende look and feel. Dat is gelukt!

Via-via kwam ik op Annet haar site. Eén telefoontje verder – nog diezelfde dag – en ik was klant. Dat vlotte schakelen stond vervolgens centraal door onze hele samenwerking heen, en kenmerkt Annet. Heel fijn!

Naast het vlotte schakelen, neemt Annet óók de tijd voor je, denkt ze met je mee, durft ze eerlijk te zijn, is professioneel, heel flexibel en bovenal heel-erg-leuk om mee samen te werken. Een vrolijkerd in ál onze meetings, waar ik dus echt naar uitkeek.

Mijn technische skills laten mij nogal eens in de steek. Had ik een vraag, dan nam ze binnen een dag een video op met duidelijke uitleg. What more do you want?

Sindskort staat mijn website live. Ik ben er ontzettend blij mee én trots op. Van mijn omgeving krijg ik terug dat ‘ie “helemaal Anne!” is, en zo voelt het ook. En, niet geheel onbelangrijk: in de eerste week na livegang klopte er direct een nieuwe klant aan. Hier heeft mijn website 100% aan bijgedragen.

Of ik Annet dus aanraad. Uhm, wat denk jij? 😉

FEMALE LEADERSHIP MENTOR
Floor Keereweer

Ik kan me nog goed herinneren dat Annet en ik elkaar spraken.

“Annet, kan je mijn website zo snel mogelijk op under construction zetten? Ik wil ‘m weg, dit ben ik niet meer.

Ik had mijn website goed en wel een half jaar in de lucht, maar wilde ‘m zo snel mogelijk offline halen…
Toen ik in 2019 net begon met ondernemen was ik van alles aan het uitproberen. 
Ik maakte ietwat veilige keuzes en ging nog niet echt staan voor wie ik was…  Maar als ondernemer groei je supersnel! Binnen een half jaar was ik niet alleen gegroeid qua omzet… Maar ook op het gebied van mindset en zelfvertrouwen.
Maar ja, mijn website… “Ga ik echt weer investeren!?” Ik vond het nogal een beslissing, maar als ik eerlijk was: Dit was Floor niet meer. Elke keer als ik naar mijn website keek frustreerde het me. Ik frustreerde en irriteerde me er aan…

Met mijn website wil ik laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik doe… Een website waarmee ik een bepaald type klanten aantrek, moeiteloos.. Want daar geloof ik in! Dus ik nam de stap. En nam afscheid van de oude Floor.

Ik heb nu een website die 100% uitstraalt wie ik ben. En dat ging moeiteloos. Annet geeft ontzettend veel. Ze voert niet alleen maar uit, maar denkt echt mee. Ze is eerlijk, kritisch en vol passie voor haar werk.

Mijn website klopt nu helemaal! Hij straalt m’n zachte, zakelijke / krachtige én vrouwelijke kant uit. Veel volwassener. Ik ben echt heel trots!

consultant plantaardige leveranciers
Danielle I the greenup company
Ik ben heel blij met het resultaat wat ik met Annet heb bereikt. Het proces ernaartoe heb ik ook als zeer prettig ervaren. Annet geeft veel vertrouwen, ze gaat echt voor kwaliteit en de site en huisstijl straalt nu helemaal uit waar mijn bedrijf voor staat.
 
Dank je wel Annet, ik ben echt heel blij met onze samenwerking!
Vitaliteits- & Leefstijl Coach
Martine Sturm

Het enthousiasme van Isabel Voet en het resultaat van haar website deed mij meteen besluiten om ook jou te benaderen voor het ontwerpen van mijn website, logo en visitekaartje. En ik heb daar echt geen moment spijt van gehad.

Vanaf onze eerste kennismaking klikte het meteen al. Je bent een leuke kordate vrouw en je straalt enorm veel kracht en passie uit en daar houd ik van! We hebben elkaar nog nooit in ” real life” gezien en toch voelt dat absoluut niet zo. Het contact was goed en je hebt bovenal heel goed aangevoeld wat bij mij past. Mijn website dat ben ik. Dat is ook wat ik van velen als feedback terugkrijg en dat heb ik echt aan jou te danken!

En eerlijk gezegd ben ik al begonnen met jou aan te raden bij mijn ondernemende vriendinnen. Dat gaat heel gemakkelijk want je bent echt een topper als mens en een topper in je vak! Wat wil je nog meer?

Afslank coach
Mind UR body

Ik heb bewust voor jou gekozen, omdat je NIET werkt met standaard templates.

De keuze voor een Designer vond ik echt een uitdaging. Ik ben best wel kritisch dus waar deed ik nu goed aan? En kan iemand wel echt waarmaken wat ik voor ogen heb?

Zelf mijn website en logo maken was geen optie voor me. Ik wist dat het me veel hoofdpijn zou opleveren + het is gewoonweg mijn specialisme niet. En ik weet zeker dat mijn website dan nog lang niet live was geweest, haha.

Wat ik fijn vond is dat je je altijd probeerde te verplaatsen in mij. Ik had het gevoel dat je me serieus nam. Maar je hebt ook duidelijk grenzen aangegeven, dat was soms ook nodig om keuzes te maken. Duidelijkheid, op het juiste moment.

En ik ben echt trots! Mijn look & feel is heel tof geworden. Onwijs mooi vormgegeven: rustig, helder, duidelijk en warm.

Toen ik nog geen website had, hield het me tegen om te verkopen. Het kwam een beetje kneuterig over dat ik nog geen website had. En nu “Kijk maar op mijn website”! Ik weet dat als ik klanten daarnaar doorverwijs het goed komt. Het is echt wie ik ben en ziet er professioneel uit. Geen halfbakken werk!

We hebben een hele stevige stijl neergezet. Alles klopt! En het geeft me zelfvertrouwen tijdens mijn verkoopproces.

WEDDING COACH
THESSA LATUPEIRISSA

Mijn oude website en look & feel waren gebaseerd op wat er van mij werd verwacht.

Maar het was niet ‘Thessa’.
Het had een hard en zakelijk randje.
En daar wilde ik vanaf.

Ik weet nog goed toen we onze kennismaking hadden. Ik was aan het werk en liep even naar buiten om een rondje te lopen. Uiteindelijk heb ik een uur rondjes gelopen. Alsof we elkaar al jaren kenden.

En in een samenwerking wil ik die chemie voelen, die klik. En ook al had ik nog geen design van je gezien, het gevoel was gelijk goed.

Plus ik vond het heel fijn dat ik alles bij één persoon kon neerleggen. Mijn logo, kleurenpalet, social media templates en websiteontwerp.

En mijn intuïtie klopte…
Vanaf dag 1 was het spot on. Alles wat je maakt vind ik helemaal leuk! We vullen elkaar aan. Ik vanuit mijn wensen en jij vanuit je expertise.

Mijn website en logo voelen echt als een 3.0. Dit ben ik helemaal. In een nieuw jasje. En ik ben dicht bij mezelf gebleven. Het voelt heel eigen.

“Dit ben ik.”

Je bent een topper!