Hoe ik in 2018 mijn leven volledig omgooide en nu duizenden vrouwen help hun eigen pad en geluk te vinden...

Hi! Ik ben Annet.

Ik ben 33 jaar en geboren en getogen in het mooie en authentieke Edam (ja, van de kaas ;-)).

Je kan wel zeggen dat ik een echte dwarse Edammer ben… Ik was degene die een particuliere studie wilde volgen, liever naar R&B feestjes ging i.p.v. in de kroeg mee te blèren met Hollandse meezingers (dat is nu wel anders, haha) en meerdere malen alleen het vliegtuig instapte om de wereld te ontdekken (sorry pap & mam).

Als jongste van drie ben ik altijd heerlijk vertroeteld door mijn vader. We gingen geregeld samen shoppen (waar hij uiteraard niet betaalde, haha) en hij heeft m’n vriendinnen en ik, ik weet niet hoe vaak midden in de nacht opgehaald na een avondje stappen.

Psst… Volgens mij vond hij het stiekem gewoon hartstikke gezellig om een kippenhok in z’n auto te hebben ;-).

Niet lullen,
maar poetsen

Mijn moeder is opgegroeid op een boerderij dus de mentaliteit ‘Niet lullen, maar poetsen’ zit er bij mij, nog steeds, goed ingebakken (soms iets te erg ;-)). Vanaf mijn 12de had ik een krantenwijk en ik heb altijd naast school moeten werken. Bij Blokker, een souvenirwinkel en ja ja… zelfs een zomer in de vis in Volendam. Ik stonk altijd een uur in de wind als ik thuis kwam en moest m’n kleren altijd buiten uittrekken, haha. Maar het verdiende wel lekker ;-).

Na mijn havo heb ik in 2008 mijn Bachelor in Fashion Business gehaald (ja die particuliere opleiding, haha) en in 2011 ben ik (naast mijn werk) afgestudeerd als Grafisch Ontwerper. Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt als marketeer & grafisch ontwerper bij verschillende bedrijven in Amsterdam. En mijn werk was altijd heel divers: van websites ontwikkelen tot het organiseren van evenementen, van TV & Radio inkopen tot Social Media posts schrijven en het ontwerpen van marketingmaterialen.

Ik woonde toentertijd in een heerlijk appartement in Amsterdam, had een leuke vriend, goede baan, ik was gezond en had veel vrienden.

Maar nu we hier toch zijn wil ik zo eerlijk mogelijk tegen je zijn.

Want hoe geweldig het op papier ook klonk…

Zo voelde het niet.

Ik was diep van binnen al lange tijd zoekende.
Zoekende naar wie ik was en naar wat ik wilde.

Ik werd geregeld overvallen door huilbuien en ik was volledig disconnected met mezelf!

En nee, dat had ik niet een dag, een week of een maand.
Maar dat gevoel heb ik jaren gehad.

En ik probeerde van alles om maar van dat gevoel af te komen: van haptotherapie tot psycholoog tot proberen het te accepteren… Maar niks hielp.

Grafisch ontwerper Annet Ent

Tot dat moment in 2018...

Er kwam een coach op m'n pad

Eleni had in mijn schoenen gestaan en bewezen dat het ook anders kon…
En ons eerste gesprek voelde gelijk goed.

We begonnen intensief samen te werken en 2018 was het jaar van mijn transformatie. Ik heb letterlijk mezelf en mijn leven binnenstebuiten gekeerd en heb eindelijk de rust gevonden waar ik zo naar verlangde. Ik leef nu elke dag volgens mijn eigen normen, waarden en behoeftes en dat vanaf de mooiste plekken ter wereld ;-). Want het koude Nederland probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, haha.

Coaching is voor mij live-changing geweest. En ik gun dit iedereen!

Daarom besloot ik in 2019 om web & grafisch designer te worden voor vrouwelijke coaches.

Want er was altijd één ding tijdens mijn werk waarbij ik mezelf keer op keer verloor.

Ik de tijd even vergat…

En dat was tijdens het ontwerpen.
Daar kon ik volledig m’n ei in kwijt en daagde ik mezelf dag in dag uit in uit.

Met mijn >10 jaar marketing & design kennis, mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen ervaringen met coaching help ik vrouwelijke coaches een oogverblindende look & feel neer te zetten. Een look & feel die 1:1 hun persoonlijkheid weerspiegelt en verbindt met hun doelgroep.

Ik geef ze een platform.
Zodat ik, indirect, meer vrouwen kan helpen hun pad en geluk te vinden in het leven.

Mijn visie op design

Hoeveel websites bezoek jij op een dag?
En hoe vaak scroll jij door je social media?

Digitaal is de norm. Maar dat betekent niet dat we minder behoefte hebben aan menselijk contact. Aan menselijke connectie.

Mensen kopen namelijk van mensen.
Niet van een afstandelijke robot.

Ik geef designs een hartslag.
Een menselijke hartslag.

Want zeker als coachee wil je met iemand samenwerken waar je een klik mee voelt. Waar je je mee verbonden voelt en je je veilig voelt om je voor open te stellen, je hart te luchten.

En die verbinding begint al bij het kijken naar de website of social media posts van een coach.

Mijn doel is een website en look & feel te ontwerpen die 1:1 de persoonlijkheid van de coach weerspiegelen. Zodat de doelgroep gelijk een connectie voelt. Dat levert je omzet op!

Mijn visie op design

Nog wat leuke feitjes over mij ;)...

Hoeveel websites bezoek jij op een dag?
En hoe vaak scroll jij door je social media?

Digitaal is de norm. Maar dat betekend niet dat we minder behoefte hebben aan menselijk contact. Aan menselijke connectie.

Mensen kopen namelijk van mensen.
Niet van een afstandelijke robot.

Ik geef designs een hartslag.
Een menselijke hartslag.

Want zeker als coachee wil je met iemand samenwerken waar je een klik mee voelt. Waar je je mee verbonden voelt en je je veilig voelt om je open te stellen, je hart te luchten.

En die verbinding begint al bij het kijken naar de website of social media posts van een coach.

Mijn doel is een website en look & feel te ontwerpen die 1:1 de persoonlijkheid van de coach weerspiegelen. Zodat de doelgroep gelijk een connectie voelt. Dat levert je omzet op!

Samenwerken?

Samenwerken?