Geef je merk
een gezicht

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Dus it’d better be good. Je visuele identiteit is de allereerste indruk die klanten van jou zien. Het is het gezicht van je merk en zorgt voor die o-zo-belangrijke eerste indruk.

Ik help jou met het creëren van een stijlvolle & authentieke visuele identiteit die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Een identiteit die uniek is, opvalt, aanspreekt en consistent is in alle uitingen.

Good looks
attract
the eyes

Laat zien wie je bent & waar je voor staat.

De visuele identiteit van je bedrijf is als je uiterlijk. Zodra iemand er iets van ziet, koppelen we daar een waardeoordeel aan. Het uiterlijk van je business moet dus perfect bij jou passen. Ik zorg voor een visuele identiteit die met veel gevoel voor stijl is vormgegeven en laat zien wie je bent en waar je voor staat.

In één keer raak.
Liefde op het
eerste gezicht.

Een unieke & consistente visuele identiteit is dé manier om de aandacht van je doelgroep te trekken. Je wilt dat je doelgroep jouw uitingen herkent uit duizenden. Dat alles matcht en in verbinding met elkaar staat.

Mijn missie is een identiteit neer te zetten die zó sterk is dat jouw doelgroep in één oogopslag ziet wie jij bent. Dat doe ik door samen met jou aan de slag te gaan met het complete plaatje:

01 KLEURGEBRUIK
02 TYPOGRAFIE
03 LOGO DESIGN
04 VISITEKAARTJE
05 WEBSITE DESIGN

Natuurlijk kan ik je ook helpen bij social media templates, brochures en ebooks…. In overleg is er heel veel mogelijk.

Wil je het totaalplaatje?

Wil je het totaal plaatje?