In de spotlight

Warm & Fun Web Design voor Afslank Coach Iris

Logo Design
Kleurenpalet
Homepage
Over Iris
Contact
Kleurenpalet
E-book
Nieuwsbrief
Gratis sessie
Slank in 10 weken
Slank in 10 weken

Review Iris:

Afslank Coach
Iris Plas

Ik heb bewust voor jou gekozen, omdat je NIET werkt met standaard templates.

De keuze voor een Designer vond ik echt een uitdaging. Ik ben best wel kritisch dus waar deed ik nu goed aan? En kan iemand wel echt waarmaken wat ik voor ogen heb?

Zelf mijn website en logo maken was geen optie voor me. Ik wist dat het me veel hoofdpijn zou opleveren + het is gewoonweg mijn specialisme niet. En ik weet zeker dat mijn website dan nog lang niet live was geweest, haha.

Wat ik fijn vond is dat je je altijd probeerde te verplaatsen in mij. Ik had het gevoel dat je me serieus nam. Maar je hebt ook duidelijk grenzen aangegeven, dat was soms ook nodig om keuzes te maken. Duidelijkheid, op het juiste moment.

En ik ben echt trots! Mijn look & feel is heel tof geworden. Onwijs mooi vormgegeven: rustig, helder, duidelijk en warm.

Toen ik nog geen website had, hield het me tegen om te verkopen. Het kwam een beetje kneuterig over dat ik nog geen website had. En nu “Kijk maar op mijn website”! Ik weet dat als ik klanten daarnaar doorverwijs het goed komt. Het is echt wie ik ben en ziet er professioneel uit. Geen halfbakken werk!

We hebben een hele stevige stijl neergezet. Alles klopt! En het geeft me zelfvertrouwen tijdens mijn verkoopproces.