In de spotlight

Positief & Warm Web Design voor Perfectionisme Coach Wendy I Maunga Coaching

Logo Design
Kleurenpalet
E-book
Gratis Sessie
Terug in Balans
Contact
Kleurenpalet
Homepage
De Perfecte Eerste Stap
Blog
Over Wendy

Review Wendy:

Perfectionisme coach
Maunga Coaching

Mijn website straalt precies uit wie ik ben. Je leert mij echt al een beetje kennen.

Voor het ontwerpen van mijn website en branding was ik op zoek naar een designer die mijn persoonlijkheid kon vertalen naar een design. Nu heb ik veel mensen in mijn netwerk die websites maken. Maar ik had niet het vertrouwen dat zij diegene waren die een website en branding konden neerzetten die helemaal mij was.

Annet en ik kennen elkaar al een tijdje en hebben altijd een goede klik. Toen ik mij inschreef bij de kvk was voor mij duidelijk wie mijn website ging maken. Ik was ervan overtuigd dat jij dat moest zijn. Door onze klik, maar ook je portfolio. Ik had echt vertrouwen dat als jij dit zou doen, het goed zou komen.

En één ding is zeker:
Jij bent zoveel meer dan een designer.

Je marketing skills neem je mee in al je adviezen. Je hebt me volledig aan de hand meegenomen, welke stappen er genomen moesten worden, wat je van mij verwachtte en wanneer… En er was altijd ruimte voor feedback. Zag ik iets nog niet helemaal voor me? Dan kon ik je dat met gemak teruggeven, dat voelde heel prettig.

En laten we je eerlijkheid niet vergeten 😉.

Je durft eerlijke feedback te geven en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Die duidelijkheid was zo fijn!

Ik voelde de website stapje voor stapje al meer mij worden.

Mijn website straalt precies uit wie ik ben: positief, enthousiast en dicht bij mezelf. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat klanten het gevoel krijgen dat ze mij al een beetje leren kennen. Een eerste warme kennismaking.