In de spotlight

Sportief Web Design voor Voedings & Mindset coach Lieke

Kleurenpalet
Voeding en Mindset Coaching
Over Lieke
Blog
Homepage
Doorbraak Call
Referenties
Contact

Review Lieke:

VOEDING & MINDSET COACH
Lieke de Bever

Die mooie website die ik altijd bij anderen zag is nu gewoon van mezelf!

Elke keer als ik naar mijn website ging kreeg ik een vreemd gevoel…  Dan wilde ik iets aanpassen, maar vond de hele pagina eigenlijk al niks en voelde ik de energie volledig uit me stromen. Ik was er al een tijdje niet blij mee.

Mijn website stond niet in lijn met hoe ik mijzelf en mijn bedrijf wilde presenteren. Hij was visueel niet sterk en voelde onprofessioneel! De kleuren pasten niet bij mij, lettergroottes verschilden, er werden verschillende afstanden gebruikt… Het was onnauwkeurig en heel rommelig. Terwijl ik houd van strak en clean.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik een bericht van jou voorbij zag komen op LinkedIn waarin je 5 ondernemers selecteerde die 5 tips zouden krijgen!
Zo, daar kwam me toch een waslijst aan tips uit… En nadat ik een bezoekje aan je website had gedaan en zag dat die zo mooi in lijn was qua kleuren en vormgeving, wist ik het zeker. “Die tips, die mag je zelf gaan doorvoeren.”

En dat heb je gedaan. Plus meer.

Je begreep me. Je had heel duidelijk door wat ik mooi vond en we hebben weinig aanpassingen hoeven doen. En je hebt veel meer geleverd dan wat ik voor mogelijk had kunnen houden. Je was flexibel, paste altijd gelijk dingen aan en reageerde snel. Ik had echt het gevoel dat jij het net zo belangrijk vond als ik dat er een mooi resultaat werd neergezet. Dat heb ik niet met iedereen waarmee ik samenwerk.

En ik ben super blij! Mijn website is helemaal in lijn met wat ik wil uitstralen. Elke keer als ik nu naar mijn website kijk vind ik het cool dat dit gewoon mijn website is!

Bij anderen zie je altijd mooiere dingen dan bij jezelf, maar nu niet!
Die ‘andere’ website is gewoon van mij!

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen! Geen grap.
Ik heb een supergoede ervaring in de manier waarop we hebben samengewerkt + het resultaat. Iedereen die een website nodig heeft en ook wilt dat die mooi is zeg ik ‘oh Annet moet je hebben, die is top’.