Floor Keereweer

In de spotlight

Vrouwelijk & Krachtig Web Design voor Female Leadership Mentor Floor

Logo Design
Kleurenpalet
Homepage
Feminine Business Leadership Program
Blog
Contact
Kleurenpalet
E-book
Floreer in je Business
Over Floor

Review Floor:

Female Leadership Mentor
Floor Keereweer

Ik kan me nog goed herinneren dat Annet en ik elkaar spraken.

“Annet, kan je mijn website zo snel mogelijk op under construction zetten? Ik wil ‘m weg, dit ben ik niet meer.

Ik had mijn website goed en wel een half jaar in de lucht, maar wilde ‘m zo snel mogelijk offline halen…
Toen ik in 2019 net begon met ondernemen was ik van alles aan het uitproberen. 
Ik maakte ietwat veilige keuzes en ging nog niet echt staan voor wie ik was…  Maar als ondernemer groei je supersnel! Binnen een half jaar was ik niet alleen gegroeid qua omzet… Maar ook op het gebied van mindset en zelfvertrouwen.
Maar ja, mijn website… “Ga ik echt weer investeren!?” Ik vond het nogal een beslissing, maar als ik eerlijk was: Dit was Floor niet meer. Elke keer als ik naar mijn website keek frustreerde het me. Ik frustreerde en irriteerde me er aan…

Met mijn website wil ik laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik doe… Een website waarmee ik een bepaald type klanten aantrek, moeiteloos.. Want daar geloof ik in! Dus ik nam de stap. En nam afscheid van de oude Floor.

Ik heb nu een website die 100% uitstraalt wie ik ben. En dat ging moeiteloos. Annet geeft ontzettend veel. Ze voert niet alleen maar uit, maar denkt echt mee. Ze is eerlijk, kritisch en vol passie voor haar werk.

Mijn website klopt nu helemaal! Hij straalt m’n zachte, zakelijke / krachtige én vrouwelijke kant uit. Veel volwassener. Ik ben echt heel trots!